اسلایدر صفحه اصلیانسجام ملیسیاسیکسب های حرامگناهانمعاملاتمقاومت اسلامی

معامله با شرکت‌های صهیونیستی و آمریکایی مطابق با فتاوای مراجع تقلید

امام خمینی (رحمت‌الله علیه):

کمک به اسرائیل چه فروش اسلحه و مواد منفجره و چه فروش نفت حرام و مخالفت با اسلام است. مبارزه با اسرائیل و عمال آن چه رابطه تجاری و چه رابطه سیاسی حرام و مخالفت با اسلام است، باید مسلمین از استعمال امتعه اسرائیل خودداری کنند.

 

مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (حفظه‌الله تعالی):

بر آحاد مسلمین واجب است که از خرید و استفاده از کالاهایی که سود تولید و فروش آن‌ها عاید (نصیب) صهیونیست‌هایی که با اسلام و مسلمین در حال جنگ هستند، می‌شود؛ اجتناب کنند.

تحریم اقتصادی دولت غاصب و رسمیت نشناختن آن، وظیفه همه دولت‌های مسلمان است و ملت‌ها باید در برابر این مسئله حساسیت نشان دهند و با این وسایل و با همه وسایل ممکن باید با توطئه جاری مقابله و از تأثیر آن ممانعت به عمل آید.

 

آیت‌الله‌العظمی تبریزی (رحمت‌الله علیه):

خریدوفروش کالاهای مزبور، تأیید حکومت ظالم حساب می‌شود و جایز نیست.

 

آیت‌الله‌العظمی سیستانی (حفظه‌الله تعالی):

هیچ مسلمانی نمی‌تواند از محصولات یک کشور غیراسلامی که در حال جنگ با مسلمین است مثل اسرائیل، چیزی بخرد.

 

آیت‌الله‌العظمی فاضل لنکرانی (رحمت‌الله علیه):

بر همه مسلمانان لازم است نسبت به خطر اسرائیل توجه عمیق داشته باشند، امروز همه قرائن و شواهد حاکی است که این دولت غاصب درصدد مقابله با اساس اسلام است و ظلم او محدود به سرزمین فلسطین نخواهد بود، ازاین‌جهت لازم است به هر نحوی که می‌توانند مخالفت و دشمنی خود را با این رژیم ابراز و از هرگونه عملی که حاکی از ارتباط یا تقویت آنان است، اجتناب نمایند و تردیدی نیست که خریدوفروش از مراکزی که ولو به مقدار اندک با این رژیم مرتبط است حرام است و خصوصاً مسلمانان در بلاد اسلامی باید از معامله با آنان خودداری و اجازه‌ی حضور شرکت‌های حامی آنان را ندهند، خداوند مسلمانان را از ظلم و ستم این رژیم حفظ و هرچه زودتر آنان را محو و نابود سازد.

خواندن  معامله‌ی ممیز نابالغ

 

آیت‌الله‌العظمی مکارم شیرازی (حفظه‌الله تعالی):

هر نوع کمک به رژیم غاصب اسرائیل، حرام است.

 

آیت‌الله‌العظمی وحید خراسانی (حفظه‌الله تعالی):

درصورتی‌که تقویت اسرائیل یا تضعیف اسلام و مسلمین گردد، جایز نیست. (۱)

 

 

منابع:
(۱) اجوبة الاستفتائات، ص ۳۲۳ و ۳۲۴، س ۱۳۴۹ و ۱۳۵۳ ـ استفتاء کتبی از مراجع معظم تقلید ـ استفتائات ثابت ویژه نمایندگان، س ۱۰۵۷۹ ـ احکام مهاجران، ص ۳۰۵، س ۴۴ ـ مسائل جدید از دیدگاه علما و مراجع تقلید، ج۴، ص ۲۳۳.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا