أعلم مراجع تقلید از دیدگاه علماء

حضرت حجت الاسلام و المسلمین دکتر عباس فرازی نیا

ایشان استاد دروس عالی حوزه و دانشگاه است که در سال ۱۳۶۴ه.ش وارد حوزه‌ی علمیه‌ی مشهد مقدس شد و از محضر استاد حجت هاشمی در ادبیات و اساتیدی همچون سائلی، مرحوم آیت‌الله فقیه سبزواری، آیت‌الله صالحی، موسوی‌نژاد، شیخ جواد مروی، آیت‌الله رضازاده، آیت‌الله مرتضوی و آیت‌الله فلسفی بهره‌مند شد. در سال ۱۳۷۱ه.ش به حوزه‌ی علمیه‌ی قم هجرت کرد و در درس فقه و اصول حضرات آیات وحید خراسانی، شیخ جواد تبریزی، مکارم شیرازی، جعفر سبحانی و سید احمد خاتمی شرکت فعالانه داشت. وی در کنار تحصیل دروس رسمی حوزه، از دروس تفسیر آیت‌الله جوادی آملی و آیت‌الله سید احمد خاتمی بهره ویژه برد و هم‌زمان به مدت ۴ سال در رشته تخصصی تبلیغ شرکت کرد. همچنین در موضوعات مختلف از اساتید زبده و جوان حوزه مانند حضرات آیات سید احمد خاتمی، شیخ جواد مروی، احمد عابدی و حجج‌اسلام کرمی، ربانی گلپایگانی، نبوی و مرحوم دشتی استفاده ویژه برده است. ایشان پس از عزیمت به تهران، توفیق حضور در درس فقه مقام معظّم رهبری و اصول مرحوم آیت‌الله هاشمی شاهرودی را یافت. سپس به امامت جمعه‌ی شهرستان چالوس منصوب شد و پس از بازگشت به تهران، در درس خارج اصول آیت‌الله آملی لاریجانی شرکت کرد. وی هم‌زمان با رحلت آیت‌الله طبسی و انتصاب تولیت جدید آستان قدس رضوی، شهید مظلوم حضرت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی (رحمه‌الله)، به سمت مدیر ارتباطات حوزوی و مشاور فرهنگی تولیت آستان قدس رضوی منصوب شد و تا هم‌اکنون در این مسئولیت خطیر، به احسن وجه توفیق خدمت به حضرت امام علی بن موسی‌الرضا (علیه‌السلام) را دارد.

 

—————————————————————– 

 

متن دست نوشته ی معظّمً له

بسمه تعالی

اینجانب به دلیل حضور بیش از ۱۴ سال در درس خارج فقه مقام معظم رهبری از هر جهت ایشان را اعلم و در خبرویّت (۱) فوق سایر مراجع عظام دامت تاییداتهم می دانم.

عباس فرازی نیا

 

—————————————————————————- 

 

حضرت حجت الاسلام و المسلمین عباس فرازی نیا

بسمه تعالی

احتراماً پیرو مذاکرات حضوری با حضرات ذیل الذکر موضوع اعلمیت حضرت آقا مورد تأیید و تبلیغ و ارجاع از سوی این حضرات می باشد.

۱ـ حضرت آیة الله علم الهدی

۲ـ حضرت آیة الله مروی

۳- حضرت حجت الاسلام و المسلمین نواب

۴- حضرت حجت الاسلام و المسلمین محمد باقر فرزانه

۵- حضرت حجت الاسلام و المسلمین محمد وفایی

۶- حضرت حجت الاسلام و المسلمین سید مصباح عاملی

۷- حضرت حجت الاسلام و المسلمین سید علی اکبر سرشار

و کلا از هر دو منظر سیاسی و فقاهتی.

 

 

پاورقی:
(۱) خبره بودن / ماهر بودن در استنباط احکام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا