پرسش و پاسخسؤالات بانوانسؤالات طهارت و نجاساتسؤالات گناهانسؤالات مختص بانوان و آقایانسؤالات نگاه و پوششسؤالات وضو، غسل، تیمم

خروج آبی از انسان با مشاهده فیلم‌های مستهجن ـ حکم نگاه به فیلم‌های مبتذل

پرسش:

سلام من فیلم شهوانی می‌دیدم ابی خواست از من خارج بشه با دستم جلوشو گرفتم؛ ولی بعداً یک قطره آب بدون جهش از من خارج شد یک قطره چه حکمی دارد؟ جوابشو بسیار، بسیار فوری می خوام.

 

نام مرجع تقلید:

مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (حفظه‌الله تعالی)

 

پاسخ:

با عرض سلام و ادب؛

چنانچه یقین دارید آن آب منی است (ولو بدون جهش خارج شده است) تا زمانی که از مجرا خارج نشده، شما جنب نیستید، اما زمانی که خارج شد (ولو یک قطره یا کمتر) حکم منی دارد.

و در این مسئله (خروج منی) فرقی نیست که در خواب باشد یا در بیداری، کم باشد یا زیاد، با شهوت باشد یا بدون شهوت، با اختیار (عمداً) باشد یا بی‌اختیار (سهواً)

ولی در صورت شک (در اینکه منی هست یا خیر) اگر:

۱ـ همراه با شهوت بیرون‌آمده

۲ـ با جستن بیرون‌آمده

۳ـ بعد از بیرون آمدن آن بدن سست شده باشد

آن رطوبت حکم منی دارد، و اگر هیچ یک از این سه نشانه یا حتی یکی از آنها وجود نداشته باشد و یا مورد شک باشد، حکم منی را ندارد. مگر اینکه از راه دیگری یقین کند که منی است. ولی در زن و مریض، لازم نیست آن آب با جستن بیرون‌آمده باشد، بلکه اگر با شهوت بیرون‌آمده باشد، در حکم منی است و لازم نیست بدن او سست شود. (۱)

خواندن  لمس و مکیدن سینه خانمی توسط زنی دیگر

شایان ذکر است دیدن چنین فیلم هایی که محرک شهوت باشد، بر همگان مطلقا حرام می باشد؛ حتی برای زن و شوهر. همچنین ديدن فيلم‌های مستهجن و حاوی منکرات، موجب تقويت هواهای شيطانی نفس، تضعيف اراده و ايمان و زمينه‌ساز ترتّب مفاسد و گناهان بوده و به هيچ وجه جايز نيست. (۲)

امّا برای گذشته باید توبه کرده و تصمیم جذمی بر عدم برگشت و مشاهده چنین فیلم‌هایی داشته باشید. ان‌شاءالله که خداوند متعال همه ما را از وساوس شیطان محفوظ بدارد.

 

 

منابع:
(۱) تحریر المسائل، غسل الجنابة، موجبات الجنابة، ص۹۰، م ۲۷۹/ رساله آموزشی، ج ۱، درس ۲۰، غسل (۳)، غسل جنابت، ص۸۷، عنوان هفتم، مورد اول: اسباب جنابت / استفتاء از دفتر معظم‌له، باب طهارت، م ۸۶ / اجوبة الاستفتائات، ص۳۶ و ۳۸، س ۱۷۷ و ۱۸۰ و ۱۸۶ / آموزش مصور احکام، فصل غسل، ص۱۶۵ و ۱۶۶ / منتخب المسائل، احکام طهارت، ص۱۲، م ۵۲
(۲) اجوبة الاستفتائات، ص ۳۵، س ۱۷۲ / همان، ص ۲۸۳، م ۱۲۰۰ و ۱۲۰۱ و ۱۲۰۴ / منتخب المسائل، مسائل فرهنگی و اجتماعی، ص ۱۲۱، م ۴۸۳ و ۴۸۴ و ۴۸۵ / جواب‌های ثابت، ویژه نمایندگان کشوری معظم‌له، فصل ۶، (نکاح) ص ۱۰، م ۷۷

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا