
حضرت حجت الاسلام و المسلمین سید عبدالله فاطمی نیا
ایشان تحصیل علوم دینی را نزد پدرش، آیتالله سید اسماعیل اصفیایی شندآبادی، آغاز کرد و پس از آن نزدیک به ۳۰ سال نزد حسن مصطفوی تبریزی، از شاگردان سید علی قاضی، به تربیت اخلاقی و عرفان عملی پرداخت. به همین دلیل، او را در عرفان شاگردِ باواسطه سید علی قاضی شمردهاند. وی همچنین شاگرد حضرات آیات سید محمدحسین طباطبائی، سید محمدحسن الهی طباطبایی، محمدتقی بهجت، سید رضا بهاءالدینی، محمدتقی آملی از عالمان و عارفان شیعه و محمدعلی اراکی بود. ایشان در علم رجال و عرفان نظری و عملی کمنظیر بود. آثار چندی نیز بر اساس سخنان وی گردآوری و منتشر شده است، از جمله «شرح و تفسیر زیارت جامعه کبیره» و «فرهنگ انتظار».
———————————————————
به نقل از حجتالاسلاموالمسلمین دکتر انتصاری (دامت برکاته):
مرحوم حجتالاسلاموالمسلمین سید عبدالله فاطمینیا (رحمه الله)
از شخصیتهای علمی اخلاقی بود که روحیهی عرفانی داشتند.
همهی آنهایی که ایشان را درک کردند و بسیاری از مردم با سخنرانیها و بیانات ایشان آشنا هستند، روحیه و نوع نگاه و بیان ایشان، عرفانی، اعتقادی و مذهبی بود.
ایشان در یکی از سخنرانی ها ـ که در زمان خودش معروف هم شد ـ فرموده بودند:
من هرگز برای دنیای دیگران، آخرت خودم را خراب نمیکنم؛ من هرگز به دروغ، شهادت نمی دهم ـ اما چند بار قسم جلاله خوردند ـ اینکه امروز ما کسی بهتر از مقام معظم رهبری(حفظهالله) نداریم؛ ایشان عِزّ اسلام است. خدا شاهد است گناهی بالاتر از تضعیف رهبری نیست.
شخصیتی که کاملاً یک چهرهی علمیِ عرفانیِ معنویِ با روحیهی اعتقادی، پای دفاع از شخصیت مقام معظم رهبری(حفظهالله) ، قسم جلاله میخورَد و خودش را خرج میکند و میداند که این دفاع برای ایشان، چهبسا عوارضی دارد، با این قدرت، به دفاع از مقام معظم رهبری(حفظهالله) میپردازد، این بیانگر شناخت آن جایگاهِ رفیعِ علمی، فقهی و معنویِ مقام معظم رهبری است که ایشان شاید با این بیان که ما کسی مثل ایشان نداریم، نشان میدهد که اوج قدرت علمی، فقهی و معنوی ایشان را درک کرده اند و ایشان را اعلم فقهای زمان خود میدانستند.