
أعلم مراجع تقلید از دیدگاه علماء
حضرت حجت الاسلام والمسلمین محمد هادی هدایت
ایشان در سال ۱۳۷۶ه.ش دیپلم تجربی دریافت کرد و پس از قبولی در دانشگاه، وارد حوزه علمیه قم شد. به مدت ۲ سال در مدرسه علمیه امام حسن مجتبی (علیهالسلام) زیر نظر حضرت آیتالله مکارم شیرازی و سپس به مدت ۷ سال در مدرسه علمیه شهیدین بهشتی و قدوسی، مقدمات و بخشی از دروس سطح را فرا گرفت. پس از آن، با ورود به مرکز تربیتی آموزشی صاحبالامر زیر نظر آیتالله خوشوقت و با مدیریت استاد صفایی بوشهری، دوره سطح را به پایان رساند و وارد درس خارج شد. ایشان در درس خارج، از محضر حضرات آیات مددی، شبزندهدار، احمدی میانجی، هاشمی شاهرودی، اراکی و مدتی نیز از حضرات آیات بهجت، مؤمن قمی، سبحانی و جوادی آملی بهره برد. در سال ۱۳۸۸ه.ش، وارد تخصص عرفان اسلامی در بخش دایرهالمعارف علوم عقلی موسسه امام خمینی (قدس سره) زیر نظر حضرت استاد یزدانپناه شد و تحصیلات خود را در سطح ۳ در گروه فلسفه و عرفان اسلامی به پایان رساند. در کنار آن، در کارگروه عرفانهای نوظهور موسسه امام خمینی (قدس سره) در بخش جاذبههای عرفانی مشترک بین تمام فرقههای نوظهور مشغول به تحقیق بود. وی در سال ۱۳۹۰ه.ش در رشته حکمت و شریعت در مقطع سطح ۴ حوزه علمیه قم، که توسط موسسه امام رضا (علیهالسلام) برگزار میشد و زیر نظر استاد یزدانپناه مدیریت میشد، پذیرفته شد. ایشان ۱۷ سال سابقه تدریس رسمی در حوزه علمیه قم دارد و دروس فقه، اصول و فلسفه اسلامی را در سطح عالی (پایههای ۷ تا ۹ حوزه علمیه قم) و همچنین در مقطع ارشد رشته فلسفه تدریس کرده است.
————————————————————–
متن دستنوشتهی معظّمٌله
بسم الله الرحمن الرحیم
اینجانب با علم و تحقیق و اندک آشنایی که با مبانی علمی و فقهی رهبر معظم انقلاب حضرت آیة الله العظمی خامنه ای (دامت برکاته) دارم ایشان را اعلم افقه و اتقی می دانم
همچنین با توجه به مدت زیاد همسایگی با علامه حسنزاده آملی، ایشان تقلید از رهبر انقلاب را لازم و در پاسخ سوال جوانان به تقلید از رهبری دعوت می کردند.
و نیز اساتیدم حضرات آیات خوشوقت احمدی میانجی مؤمن قمی هاشمی شاهرودی ایشان را اعلم می دانستند
همچنین استاد بزرگوار آیة الله اراکی نیز در پاسخ به سؤال از چه کسی تقلید کنیم رهبری را معرفی می کنند.