أعلم مراجع تقلید از دیدگاه علماء

حضرت آیت الله رضا استادی

ایشان تحصیلات حوزوی را از ۱۶ سالگی در مدرسه مروی تهران آغاز کرد. حضرات آیات عبدالکریم حق‌شناس و احمد مجتهدی تهرانی از اساتید وی در تهران بودند. وی سطوح عالی حوزه را نزد عالمانی چون حضرات آیات محمد شاه‌آبادی، احمد آذری قمی، ابوالقاسم خزعلی، حسین نوری همدانی، ناصر مکارم شیرازی و جعفر سبحانی به اتمام رساند و در درس خارج فقه و اصول حضرات آیات سید محمدرضا گلپایگانی، سید محمد محقق داماد، سید کاظم شریعتمداری، محمدعلی اراکی و سید موسی شبیری زنجانی شرکت نمود. وی مدت کوتاهی را در نجف گذراند و در درس برخی از مراجع حاضر شد. ایشان مدت‌هاست در حوزه علمیه قم تدریس می‌کند و به فعالیت‌های علمی، پژوهشی و تبلیغی اشتغال دارد. از جمله آثار ایشان می‌توان به کتاب‌های «اصول‌دین برای همه»، «شفاعت در قرآن و حدیث» و «خاتمیت از دیدگاه عقل، قرآن و حدیث» اشاره کرد. همچنین کتاب‌های «الحکومة الاسلامیة فی احادیث الشیعة الامامیة» و «التوازن الاسلامی» زیر نظر ایشان به چاپ رسید. وی مسئولیت‌های گوناگونی را در جمهوری اسلامی ایران عهده‌دار بود؛ برخی از آنها عبارت‌اند از: «نماینده مجلس خبرگان رهبری»، «عضویت در شورای نگهبان»، «امام‌جمعه موقت قم»، «مدیریت حوزه علمیه قم به مدت سه سال» و «عضویت در شورای‌عالی حوزه‌های علمیه به مدت ۲۰ سال».

 

———————————————————- 

 

حضرت آیت الله رضا استادی

متن دست‌نوشته‌ی معظّمٌ‌له

بسمه تعالی

بعد التوجّه لمصلحة العالم الاسلامى و التشيع و بعد الالتفات بوجوب حماية و حفظ النظام الاسلامى المبارك، أعرف آية الله الحاج السيد على الخامنئي قائد الثورة الاسلامية (دامت برکاته) باعتباره احد المجتهدين الجامعين لشرائط المرجعيّة الذين نستطيع أن نعرّفهم للمرجعية و التقليد.

رضا الاستادي
ج ۲/ ۱۴۱۵

 

ترجمه:

بسمه تعالی

با توجه به مصلحت جهان اسلام و تشیع و پس از توجه به ضرورت حفاظت و حفظ نظام اسلامی مبارک، آیت‌الله حاج سید علی خامنه‌ای، رهبر انقلاب اسلامی (دامت برکاته) را به‌عنوان یکی از مجتهدین جامع‌الشرایط مرجعیت می‌شناسم که می‌توانیم برای مرجعیت و تقلید معرفی کنیم.

رضای استادی
ج۲ / ۱۴۱۵

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا