أعلم مراجع تقلید از دیدگاه علماء

حضرت آیت الله حبیب الله مهمان نواز

ایشان در شمار نخستین طلاب مدرسه علمیّه گلشن بود و در آنجا زیر نظر حاج‌آقا نجفی، بنیان‌گذار مدرسه علمیّه گلشن، گام نخست را در فراگیری دانش حوزوی برداشت. پس از آن، به مشهد مقدّس رفت و از محضر اساتید بزرگی همچون حجج‌الاسلام و آیات عظام ادیب نیشابوری (در صرف، نحو، معانی، بیان و بدیع)، حاج سید مدرسی (در اصول و فقه)، حاج شیخ هاشم قزوینی (در سطوح عالی)، سید محمدهادی میلانی، حاج میرزا جواد تهرانی، و حاج‌آقا مروارید (در خارج فقه و اصول) و مرحوم شیخ کاظم دامغانی و حاج میرزا جواد آقاتهرانی (در فلسفه و عرفان) بهره برد. ایشان ادبیات عرب را در حوزه علمیّه مشهد تدریس می‌کرد و سپس به تدریس فقه و اصول (از معالم تا کفایة‌الاصول) پرداخت. وی همچنین نماینده ولی‌فقیه و امام‌جمعه بجنورد و نماینده مردم استان خراسان شمالی در مجلس خبرگان رهبری بود.

 

——————————————————— 

 

به نقل از حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر انتصاری (دامت برکاته):

نماینده فقید مقام معظم رهبری در خراسان شمالی، امام‌جمعه‌ی بجنورد، آیت‌الله حبیب‌الله مهمان‌نواز (ره)

در سفر زیارتی پیاده از گرگان به مشهد مقدّس، توفیق آشنایی و حضور در محضر حضرت آیت‌الله مهمان‌نواز در بجنورد داشتیم.

ایشان به‌عنوان پدر معنویِ مردم استان خراسان شمالی، نسبت به کاروان پیاده ابراز لطف و محبت می‌نمودند و هر ساله ضمن استقبال، مقداری از مسیر را هم در جمع زائران، حضور پیدا می‌نمودند.

یکی از مباحثی که در این جلسات مطرح شد، مسئله‌ی اعلمیت در بین مراجع بود که ایشان، نسبت به اعلمیت مقام معظم رهبری (حفظه‌الله تعالی) به‌صراحت اعلام موضع می‌نمودند.

محمد ناصر انتصاری

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا